Bedrijfsinfo

Vanuit onze vestiging in Emmen bedienen we tal van opdrachtgevers door heel Nederland. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, woningbouwverenigingen, aannemers, institutionele beleggers, overheden, bedrijfsleven en non-profit instellingen.

Wij streven voortdurend naar optimale kwaliteit waar het gaat om vakkennis, materiaal, samenwerking en natuurlijk onze medewerkers. Dit zijn op en top vakmensen. We hebben voor elk verschillend dak onze eigen specialisten als het nu gaat om bitumineus, kunststof, vegetatie of dak- en gevelbeplating, we kunnen het voor u maken. Ook uw aanverwante activiteiten, zoals lichtstraten en -koepels zijn bij ons in goede handen.

Wij zien kwaliteit in combinatie met veiligheid als een must.
Dit is voor ons ook een continu proces waarbij de benodigde certificaten aanwezig zijn, zoals:

All-in garantie

Dakdekkersbedrijf Jalving geeft haar eigen garantiecertificaten uit, zodat een opdrachtgever altijd voorzien is van een passende verzekering op het door dakdekkersbedrijf Jalving geleverde product. Dakdekkersbedrijf Jalving verklaart hierdoor dat de dakbedekkings- constructie voldoet aan de eisen die volgens de huidige stand van de techniek aan deze dakbedekkingsconstructie worden gesteld. Ze garandeert deze dakbedekkings- constructie voor de genoemde garantietermijn welke ingaat op de datum van oplevering. Indien zich lekkage in deze dakbedekkingsconstructie voordoet ten gevolge van het feit, dat:

  • er sprake is van foutief ontwerp van de dakbedekkingsconstructie, de isolatie of dakbedekking niet op de juiste wijze mocht zijn aangebracht, de kwaliteit van het geleverde daksysteem niet goed mocht blijken te zijn, zal dakdekkersbedrijf Jalving binnen de gestelde garantietermijn deze lekkage voor haar rekening herstellen. De productgarantie geldt dus zowel voor het proces van aanbrengen als ook de gebruikte materialen. De uit dit garantiecertificaat voortvloeiende verplichtingen zijn via Gebr. Sluyter BV, makelaars in Assurantiën, te Rotterdam verzekerd, volgens garantieverzekering met bijbehorend polisnummer.

Kwaliteitswaarborging

ISO certificaat De totale kwaliteit van onze werkzaamheden - van werkwijze tot en met resultaat - wordt gegarandeerd door het feit dat Dakdekkersbedrijf Jalving voldoet aan de eisen van NEN-EN-ISO 9001:2008. Daarvoor worden onze werkprocessen regelmatig onder de loep genomen door TÜV-Nord, een Europese keuringsinstantie die erop toeziet dat NEN-EN-ISO 9001:2008-certificaathouders in alle opzichten voldoen aan de eisen van ISO 9001.ISO certificaatISO certificaat Extra zekerheid biedt het feit dat onze werkwijzen en dakbedekkingen ook nog eens voldoen aan het KOMO-procescertificaat op basis van beoordelingsrichtlijn BRL 4702 "uitvoering van dakbedekkingsconstructies met gesloten dakbedekkingssystemen". Dit is een gezamenlijke richtlijn van BKG, KIWA en INTRON-certificatie, waaraan ons werk ieder jaar opnieuw wordt getoetst, en die onze klanten de zekerheid geeft dat Dakdekkersbedrijf Jalving hun een duurzaam en betrouwbaar onderdak verschaft.

VCA-certificaat

VCA certificaatHet feit dat dakdekkersbedrijf Jalving een VCA-certificaat heeft, betekent dat we voldoen aan alle voorwaarden van de VCA: de VGM (Veiligheid, Gezondheid, Milieu) Checklist Aannemers. Onze medewerkers weten wat ze moeten doen en laten om schade te voorkomen en risico’s voor zichzelf en de omgeving te vermijden. In het dakdekkersvak staan kwaliteit voor de klanten en veiligheid voor de eigen mensen bovenaan het lijstje van belangrijke zaken. Daarom zijn er ook onafhankelijke instanties die daar toezicht op houden: wie goed en veilig wil werken, zorgt ervoor dat zijn product en zijn procedures de toets van die instanties moeiteloos doorstaan

Vraag vrijblijvend een offerte aan Bekijk onze projecten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op

  • Ruim 30 jarige ervaring
  • Actuele kennis van zaken
  • Goed opgeleide vakmensen
  • Klantgerichte service van A tot Z
  • Deskundig advies
Dakbedekking
Dakbedekking
Dakbedekking
Dakbedekking